Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOCDilluns 14 de Juny 2021

VIDA ÍNTIMA

Graó verds a l’infinit com la tija puja decidida en l’aire com el xiprer s’enfila cel amunt el Cor de l’home i de la dona puja a l’infinit i se serveix de qualsevulga cosa petita una Margarida una formiga el cant de l’ocell ho realitats immenses Laura matinera el cel estrellat la lluna Fandín la Mar on a qualsevol quelcom més probable encara un gest de comprensió la radicades sol·licitud de les pors sol·licitud de les pors res per les pors la mirada el rostre d’una persona per enfilar-se a la enyorada llarg de l’infinit la concreció el multicolor perfumada i penetrant de la bellesa de la veritat i de la bondat per fer empra és simplement un graó un simple i feble graó que ens puja gratuïtament a l’infinit i abans d’arribar ari per les rasos jo i ens deixem pel pit i em sobra 100 pits i entendreix el Cor i aquesta gust i flueix de l’alè de la vida abraça tota la creació Acs tren tot el que és visa l’alegria de la felicitat a descobrir a desdir i en un inexplicable estat de comunió amb 10 de la vida ens fa sou que Grande il·lumina ventijol que té una paraula tendra una mirada afectuosa per cada fulla per cada part del Marcado flor veu que alegra el Kort entristit maca Carola els sentiments més íntims i preuats per la raó que acompanya la seva flor ver l’hora l’hora esperada senyor un graó un simple graó hem fet plegador l’arma regalar-li Doy el cel estrellat el rostre és una ens ajuden a pujar llavors unes inoblidable estones fins el dia que vos sereu per sempre estatge pel nostre cumple

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: