Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsREFLEXIÓDilluns 14 de Juny 2021

Estimar l’enemic

Vaig escoltar molts testimonis de persones que van fer aquesta experiència d’una manera concreta. Per exemple: perdonar els assassins del seu propi pare.

Una característica comuna a tots va ser sentir una immensa llibertat després d’aquest fet. Es van sentir alliberats del sentiment d’odi i de venjança.

Van necessitar tenir molt de coratge, humilitat i convicció en l’amor de Déu per a fer-ho, però aquest amor va envair el cor d’ells i els va posar en un nivell superior a la raó purament humana.

Viure l’amor ens posa constantment davant d’aquest desafiament: estimar a qui ens considera enemic, fer el bé a qui ens persegueix, pregar pels que ens odien, respondre al mal amb el bé.

És difícil, requereix molta humilitat i mansuetud, però allibera la nostra ànima i el nostre cor, i som reconeguts com a fills de Déu.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: