Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsREFLEXIÓDimarts 15 Juny 2021

Demanar al Pare el do de la misericòrdia

[…] Cal pregar per demanar el do de la misericòrdia, alçar els braços vers el Pare per a que el nostre cor s’eixampli i l’Esperit Sant cremi les nostres resistències i els nostres egoismes, acollir en nosaltres a Crist per a que siguem capaços de reconèixer-lo en el rostre de cada germà i de cada germana; això és possible per la pregària comunitària, la meditació de la Paraula, la celebració de les Litúrgies Penitencials i el Sagrament de la Reconciliació, i també, per aquelles activitats pastorals que tendeixen a reforçar el sentit de la comunitat i ajuden a vèncer l’individualisme i a viure la fraternitat. […]

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: