Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsREFLEXIÓDijous 17 Juny 2021

Ser misericordiosos amb nosaltres mateixos

[…] És fàcil ‘acusar els altres’, però els primers passos en la vida cristiana consisteixen en aprendre a ‘acusar-nos a nosaltres mateixos’, per ser capaços de tenir misericòrdia envers els altres: és el què ha dit el Papa Francesc en l’homilia durant la missa d’avui a la casa Santa Marta. El pontífex ha reprès a partir d’avui la missa quotidiana matutina, a la que hi estan convidats grups parroquials i visitants, interrompuda a causa dels exercicis espirituals del Papa i la Cúria. Les lectures de la missa (Daniel 9, 4-10 i Lluc 6, 36-38) parlen de la misericòrdia que ens cal demanar a Déu, acceptant el nostre propi pecat, i de la misericòrdia amb la que hem de tractar als altres. […]

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: