Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOCDissabte 19 Juny 2021

Alcorà i Bíblia

Per al creient musulmà l’Alcorà és la Revelació. Els musulmans devots el consideren com un «dictat sobrenatural anotat pel profeta inspirat», escrivia l’orientalista Louis Massignon al començament de segle passat. A més, l’Alcorà és la revelació última que resumeix tots els Llibres anteriors, en particular el de Moisès (la Torà) i el de Jesús (l’Evangeli). L’Alcorà és també el Llibre. D’alguna manera, és Déu fet llibre. En el cristianisme, la Bíblia no està considerada la Revelació; en canvi, els llibres que formen aquesta Bíblia es diu que han estat inspirats, en el sentit que permeten conèixer a qui, en el cristianisme, és la Revelació, Jesús de Natzaret, Déu fet home. El concepte de revelació no té, per tant, el mateix significat en l’islam i en el cristianisme. D’una banda, la Revelació és un llibre, l’Alcorà; de l’altra, la Revelació és una persona, Jesucrist. ‘D’aquí neixen terribles confusions!

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: