Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOCDilluns 21 Juny 2021

Perdonar

Quan penso en el perdó, en l’excusa, en la dispensa, me’n veig un bull,. No em fa cap vergonya demanar perdó quan he fet alguna, però me n’adono que el perdó no depèn de la meva demanda, sinó del bon Cor de l’altre. No em desagrada que algú em demani perdó, si creu com ha fet un tort, però veig també què, si jo no tinc el Cor bo, l’únic que podrà aconseguir la demanda de l’altre serà una caricatura de perdó més o menys rígida. No puc exigir que em perdonin, perquè el perdó no és una qüestió de mèrit, per la mateixa raó no em puc negar a perdonar que ningú. Tot plegat em fa comprendre que només hi ha perdó on hi ha amor, i què, si enlloc d’aprenents

D’estimar fossin, com ho és Déu, amor, ja ni caldria parlar del Pardo

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: