Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOCDimarts 22 Juny 2021

Algú ara pensa amb tu

Algú ara pensa amb tu has tingut molt bescanvis moltes relacions de la teva vida i algunes d’elles han estat d’una intimitat encisadora d’una finesa i fig exquisida d’una transparència innocent dormen en el teu Cor i en el Cor de les persones amiga i Vesperon un mentir jo el gotets d’una aixeta un arbre un rierol un núvol per llei d’associació fan present a tu i el i ells aquell record preuat aquella vivència entranyable t’has adonat alguna vegada que no passa dia que no pensi en algú que s’ha creuat amicalment a la teva vida i que et sentis feliç tot costant aquest record aquella vivència o discrets i dolços moments positius com la saben com la llum com el vent que alegren la nostra vida fan present els passats i ens emplenen de pau i Consol i no t’has adonat que no passa un dia ni potser una hora que algú que t’estima no pensi agraïment amb tu per aquella paraula per aquells sortida perquè el favor o no estàs sol ara en aquests moments algú pensa en tu et beneeix t’agraeix la petiteses les petites grans coses que li has fet per què creus que de vegades els sentits et sents feliç sense motiu raonable raonable ment explicat alguna d’aquestes vegades no serà perquè hi ha persones bones i agraïdes que confio 20 el perfum del Seu agraïment i aquesta imperceptible et porta la dolça missiva com et porta la flaire del jardí vell veí no és aquesta una senzilla explicació de la teva alegria de la teva companyia com la terra els plena d’arrel que s’han creuen en mig d’un fosc i aparent tres concert l’aire i el cel són plens de raig de bescanvi de relacions fraternals acollidores l’edat que tenen 100 que te’n cercle i tant acompanyin acompanyen dia a dia al llarg de la teva vida fins el dia sense ni

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: