Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsREFLEXIÓDimarts 22 Juny 2021

Estar sempre agraïts a Déu pels dons rebuts

Cada respir meu ha de ser un agraïment per la vida.

Cada mirar meu que contempla i s’encanta amb la vida al meu voltant, ha de ser un mirar de gratitud per fer part d’aquesta harmonia.

Tot el que percebo amb els sentits del cos i tot el que visc amb els sentits de l’ànima, em porta a entonar un cant d’agraïment lloant Déu.

Un agraïment per totes les alegries que ja vaig tenir i que tindré, per totes les benediccions rebudes. Sóc agraït també per cada dolor, cada dificultat vençuda, cada barrera superada, que em van fer més fort i més fiable l’immens amor per Déu.

Faig meves les paraules de la cançó «Gràcies» de la banda internacional Gen Verd:

«Quan tu em preguntis qui sóc, no sabré dir el meu nom, diré: jo sóc gràcies, per tot i per sempre, Oh! Senyor … gràcies «

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: