Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOC Divendres 25 Juny 2021

Això de la consciència

Va sortir aquest tema en una conversa.

Parlem parlem de la consciència que cadascú té la seva consciència que serem judicat d’acord amb la nostra consciència però no creieu que hi ha consciències que tenen molt poca consciència

La consciència és certament una brúixola que si no està avariada marca sempre al nord però a la pràctica intuïm i veiem que no sempre marca el nord

Quan era menut dèiem que la consciència era aquella veu del Cor que ens deia a cada moment no facis això perquè està malament ho fes això perquè està bé

I també dèiem que poden Haver diverses classes de consciència la recta que fa diana la reunió que s’equivoca l’encert dubtosa segons veiem clar o no el que hem de fer i la laxa manega ample i L’escrupolosa manera estreta i els mestres ens deien que hauríem d’intentar cobrar sempre amb una consciència recta i certa

No visquéssim tranquils fins i tot contents i equivocats i a més fastiguejant El proïsme. Així com Revisem el nostre automòbil i revisem els llums no fos cas que hi veiéssim massa poc o molestéssim els altres, també hauríem de verificar la nostra consciència i assegurar-nos si amb tota lucidesa i honradesa ens assenyalen camí a seguir com fer-ho. Asserenant-nos mirant desapassionadament les coses pensant meditant la paraula de Déu pregant i observant l’actitud dels altres preguntant i revisant les pròpies accions.

Vigilem no fos cas que els estímuls del món els propis desig i el mal exemple dels altres de firmessin La nostra consciència. Què seria de la nostra vida i la dels altres

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Dolcíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: