Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsREFLEXIÓDivendres 25 Juny 2021

Acollir amb joia cada proïsme que ens trobem

És una qüestió de lògica: si trobéssim Jesús en persona, realment faríem una festa per acollir-lo. Una festa en el nostre cor.

Si Ell afirma que tot el que fem a qualsevol persona és a Ell mateix que fem, llavors fer festa per a cada proïsme que trobem, és una festa per a Jesús.

Amb aquesta seguretat en la nostra ment i al nostre cor, vam començar aquest dia amb el propòsit d’acollir a cada persona que trobem de manera festiva i calorosa

Fer festa vol dir deixar feliç a l’altre, fer-lo sentir que és important per a nosaltres, que la seva presència representa un regal.

Mantenir les portes del cor sempre obertes en senyal d’amistat i solidaritat.

Cada trobada ha de ser una festa de pau i harmonia, de veritable fraternitat.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: