Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOCDissabte 26 de Juny 2021

Com més coses veient més parlem

Bé quan menys t’ho penses salten les Pauses. M’acaben d’enviar un retall d’un diari per fer anglès, on hi dibuixen un mussol ben agafat a la branca d’un arbre; el plomatge, de fantasia, els ulls com unes taronges; El bec, discret. Al costat esquerre una lluna plena que enamorava. I sota aquesta Aquesta senzilla llegenda: » el vell i assenyat ocell s’estava assegut a la branca d’un Roure. Com més coses veia, menys parlava. I, com menys parlava, més escoltava. ¿ Per què no podem ser nosaltres com aquest vell assenyat ocell?.

Com veieu, la Pausa m’ha saltat feta. Cosa que jo hi he afegit, cosa que les galeria. Un dia d’aquests és molt millor deixar-la com ha saltat

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Dolcíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: