Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsESCRIT DEL BLOCDilluns 28 de Juny 2021

Per sobreviure

Tots corren el perill de fer-nos centre del món, del petit i del gran món, del nostre món i del món dels altres. Tots sabem com és de fàcil alimentar fantasies en que tot volta entorn nostra. Tots hauríem somiat gesta glorioses, heroiques, que ens posen Per damunt de la gent ordinària i prosaica. Per desmuntar somnis i fantasies d’aquesta mena, només caldria obrir les orelles i escoltar bé què diuen el món de nosaltres. Si mai anàvem pel carrer com globus amb potes només escoltant això ens desinflariem. Si volen sobreviure a la crítica, hem de ser prou grans per event avaluar allò que la gent diu, quedar-nos amb el valor que té, i només, ni menys, és clar fer coses del valor que ja hem trobat i arribar a totes les conseqüències. És una actitud necessària per a la conversio, també tan necessària

Consagració al Sagrat Cor de Jesús

Oh Jesús meu! Per mediació del Cor Immaculat de Maria Santíssima us ofereixo les oracions, obres i treballs del present dia, en reparació de les ofenses que us fan, i per les altres intencions del vostre Sagrat Cor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: