Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsREFLEXIÓDimarts 29 de Juny 2021

Escoltar l’altre amb un cor obert

Obrir el cor per escoltar significa desprendre de qualsevol preconcepte i de tota mena de judici.

Escoltar tot sense precipitar-se en donar resposta o contradir l’interlocutor. Fer un buit per amor i acollir l’altre del tot.

Fent així tindrem l’oportunitat de conèixer profundament a l’altra persona, de saber dels seus desitjos i de les seves aspiracions, de descobrir els seus valors i les seves potencialitats. Només després d’escoltar-la profundament podem afegir la nostra contribució perquè l’entesa sigui completa, dissipant eventuals dubtes, eliminant malentesos o interpretacions precipitades.

Quedarem sorpresos de veure quant l’amor pot unir-nos.

Obrir el cor al nou i preciós do que el proïsme pot representar per a nosaltres.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: