Juny Mes dedicat al Sagrat Cor de JesúsREFLEXIÓDimecres 30 Juny 2021

MIRAR A CADA PROÏSME COM A FILL DE DÉU

A casa, a la feina, al barri, en tots els llocs on vivim, hem de ser portadors de l’esperit de fraternitat. La veritable fraternitat és aquella que ve del fet de ser fills del mateix Pare. Som tots fills de Déu, i com a tal hem de mirar-nos uns als altres.

Podem fer servir un llenguatge adequat en cada ambient, però sense excloure la veritat que som fills de Déu i germans entre nosaltres.

La fraternitat es construeix vivint-la, fent-se germans de tots, estimant a tots sense distinció.

La fraternitat crea baules més forts que l’odi i que la mort quan prové de l’amor recíproc.

Viure la fraternitat és com edificar el paradís a la terra, és construir en el nostre medi l’estatge de Déu.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: