ESCRIT DEL BLOC Divendres 2 Juliol 2021

2-2 La Bíblia, un llibre que ve de Déu

4. Què et crida l’atenció sobre la Bíblia?

4 La Bíblia s’ha traduït a més de 3.000 idiomes i se n’han imprès milers de milions d’exemplars. Més del 90% de la població mundial té accés a aquest llibre en la seva llengua i, cada setmana, es distribueixen més d’un milió de bíblies. Sens dubte, la Bíblia és un llibre únic.

5. Què vol dir que la Bíblia és inspirada per Déu?

5 Tot el que està escrit a la Bíblia «és inspirat per Déu» (llegeix 2 Timoteu 3:16). Però, si la Bíblia la van escriure homes, com pot ser que vingui de Déu? La mateixa Bíblia respon: «Els homes han parlat de part de Déu guiats per l’esperit sant» (2 Pere 1:21). Això es podria comparar a un home de negocis que dicta una carta al seu secretari. Qui és l’autor d’aquesta carta? L’home de negocis, i no pas el seu secretari. De la mateixa manera, l’autor de la Bíblia és Déu, no els homes que va utilitzar per escriure-la. Déu els va guiar perquè deixessin per escrit els seus pensaments. Per tant, la Bíblia realment és «la paraula de Déu»

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: