ESCRIT DEL BLOCDijous 1 Juliol 2021

1-2 La Bíblia, un llibre que ve de Déu

Per què podem dir que la Bíblia és un regal meravellós?

COM et sents quan un amic et fa un regal? Segur que el vols obrir de seguida. Et fa feliç veure que el teu amic ha pensat en tu i, per això, vols donar-li les gràcies.

2 La Bíblia és un regal de Déu.

Ens revela coses que no podríem saber d’una altra manera. Per exemple, ens explica que Déu va crear el cel, la terra i la primera parella humana. Conté principis que ens poden ajudar quan tenim problemes. A més, aprenem que Déu complirà el que ha promès i farà de la terra un lloc millor. La Bíblia és un regal meravellós!

3. Què aprendràs quan estudiïs la Bíblia?

Quan estudiïs la Bíblia, t’adonaràs que Déu vol que siguis el seu amic. Com més aprenguis de Déu, més enfortiràs la teva amistat amb ell.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: