PARAULA DE DÉUDilluns 5 de Juliol 2021

Paraula de Déu

Mateu 9,18-26

Mentre Jesús parlava, es presentà un home important, es va prosternar davant d’ell i li digué:

–La meva filla s’acaba de morir. Vine a imposar-li la mà i viurà.

Jesús s’aixecà i el seguí, acompanyat dels seus deixebles.

Hi havia una dona que patia d’hemorràgies des de feia dotze anys. Se li va acostar per darrere i li tocà la borla del mantell, perquè pensava: «Només que li pugui tocar el mantell, ja em curaré.» Jesús es girà i, en veure-la, digué:

–Coratge, filla, la teva fe t’ha salvat.

I la dona quedà curada des d’aquell moment.

Quan Jesús va arribar a casa d’aquell home important i veié els flautistes i l’aldarull de la gent, va dir:

–Aparteu-vos: la noia no és morta, sinó que dorm.

Però ells se’n burlaven. Quan la gent va ser fora, Jesús entrà, agafà la noia per la mà, i ella va aixecar-se. I la notícia d’aquest fet s’escampà per tota aquella regió.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Quan realment necessitem ajuda és quan ens recordem de Déu. Així sí que estem recorrent a un «déu-tapa-forats», un déu que a més pot decebre’ns perquè no ens dóna el que desitgem o no ens ho dóna com ho desitgem. El Déu de Jesús, el Pare a qui preguem, no és un «aconseguidor» ni una «màquina dels desitjos».

• Quan ens adrecem a Déu ho hauríem de fer amb humilitat i respecte, oferint la nostra vida i eleccions, comprometent-nos a ajudar que els nostres proïsmes siguin cada vegada més germans, col·laborant en la tasca que Jesús va començar. Quan això ens sigui concedit no serà un fet tan espectacular que la seva notícia «s’escampi per tota la regió», però estarem més a prop del Déu que anomenem Pare, com Jesús ens va ensenyar.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: