ESCRIT DEL BLOCDimarts 6 de Juliol 2021

1-2 La millor manera de mostrar gratitud? Valora el que tens

Coneixes la història: t’aixeques cada dia i la teva vida comença a fluir d’una manera més o menys organitzada. En molts casos, el teu dia transcorre immers en la inèrcia o ple de problemes, pendents i objectius a curt termini que has de complir. En altres paraules, no sempre tens l’oportunitat de valorar adequadament el que tens o de mostrar gratitud pel que arriba a la teva vida.

A la fi de el dia, et falta temps per recordar els somnis que has complert, les coses que t’han causat immensa felicitat o els moments més memorables de la teva vida. En canvi, les obligacions diàries et pressionen a continuar amb la rutina. Però el desig de millorar la teva vida i la de les persones que t’envolten sempre està present dins teu. Però per altra banda, amb prou feines li prestes atenció a tots els objectius que ja has aconseguit.

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: