ESCRIT DEL BLOC Dimecres 7 de Juliol 2021

2-2 La millor manera de mostrar gratitud? Valora el que tens

En aquestes poques hores lliures del dia que tens, probablement vulguis aprofitar-les per fer una mica d’exercici, dormir, passar temps amb la família o amics o simplement relaxar-te. Per tant, pot ser que oblidis que valorar el que tens és un exercici de reflexió saludable que mereix una mica de temps.

Com valorar el que tens?

Per a moltes persones, la gratitud està associada amb el deure. Moltes vegades, fins i tot, agrair és pres com un deure molest per a algú que ha fet alguna cosa per tu. Però la gratitud és molt més que això. La gratitud és un estat mental.

Pots estar agraït per les persones que t’han ajudat o també per aquells que t’han fet la vida difícil, perquè després de tot van posar obstacles en el teu camí que vas poder vèncer i, per tant, aprendre d’ells. És bo estar agraït per les teves punts forts, així com per els teus defectes. Agraeix el que tens i també el que has perdut, perquè aquestes últimes et van donar l’oportunitat de créixer i continuar el teu camí.

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: