ESCRIT DEL BLOCDijous 8 de Juliol 2021

1-2 Trets de les persones

1. No busquen cridar l’atenció

Un dels trets de les persones emocionalment fortes és que es validen a si mateixes. Això vol dir que no depenen de l’opinió dels altres per pensar o sentir que el seu és vàlid o adequat. Es guien pel seu propi criteri.

Per contra, una de les característiques de fragilitat emocional és aquesta excessiva dependència del que pensin els altres. Això vol dir que no se li atorga valor al propi, per si mateix, i que són els altres els que tenen el control sobre la vida d’un.


2. La reafirmació, un dels trets de les persones emocionalment fortes

Aquest tret es troba estretament relacionat amb l’anterior. Un dels trets de la fortalesa emocional és la capacitat per afrontar el rebuig i tramitar sense que faci mal, deixi empremtes o condicioni les actuacions.

Per descomptat, a tothom li fa mal el rebuig d’uns altres. No obstant això, quan això origina una por excessiva, vam acabar dient “sí” quan volíem dir “no”, per por que ens excloguin o ens qüestionin. Hi ha fortalesa emocional quan enfrontem aquesta por i el gestionem adequadament.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: