ESCRIT DEL BLOCDiumenge 11 de Juliol 2021

Acollir tota veritat

La veritat s’ha de collir sempre vingui d’on vingui heus ací una vagi que poques vegades es duu a la pràctica.

Fàcilment quan la veritat ens ve d’alguna persona poc simpàtica o més encara antipàtica ens defensem tot dient: Ho fa aquest ara amb lliçons nosaltres ja sabem el que hem de fer tenim molta experiència i a més hem llegit molt però què m’has d’explicar aquest si anàvem junts al col·legi’t i la feina que tenia era per aprovar

Però de fet la raó fonda de la nostra actitud és que aquella veritat m’exigeix canvis importants en la meva vida que no estic disposat a fer i aleshores el mes elegant és desprestigiar la persona dient que és antipàtica i a més falsa incapaç de fer mai el que ordenen els altres.

I ens quedem tranquils perquè hem actuat assenyadament però què cert és que em menyspreat la veritat i que l’hem renegada.

Nosaltres som fills de Déu que és la veritat i aquesta veritat ens ha vingut fonamentalment per Jesucrist i després també A través de les persones i els esdeveniments

L’actitud més raonable i més cristiana és estar a l’aguait com un Vigía per veure i acollir les partícules de veritat que ens venen a mi dels quatre punts cardinals

Siguem assenyats la veritat tota veritat s’ha de collir sempre vingui d’on vingui

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: