REFLEXIÓDijous 15 de Juliol 2021

CREURE EN LA POTÈNCIA DE LA PREGÀRIA

Isaac, el sirià, monjo de segle VII, deia que la fe és l’ala de l’oració i que sense ella, l’oració torna a nosaltres.

L’oració pot ser un moment d’exclusivitat per al diàleg amb Déu, però pot ser també tot el nostre dia, convertint les nostres activitats en una conversa contínua amb Ell.

Pot ser una lloança, una meditació, una invocació, la lectura de la Paraula, una celebració, una súplica, un intercessió; pot ser oració vocal o silenciosa, pot ser la pregària del cor.

El pare nostre és l’oració més completa i també la més atrevida que existeix. Només Jesús, amb la seva autoritat de Fill de Déu, podia ensenyárnos-la. És essencialment comunitària, fins i tot quan la resem sols.

Hauria molt a dir sobre la pregària, però elevem els nostres pensaments a Déu, perquè allà romanguin durant tot el dia, com un filtre que elimina les superficialitats i ens fa submergir-nos en les profunditats de Déu en el més íntim del nostre ésser.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: