PARAULA DE DÉUDissabte 17 de Juliol 2021

Paraula de Déu

Mateu 12, 14-21

Els fariseus prengueren l’acord de fer morir Jesús.

Quan ell ho va saber, se n’anà d’allí. El va seguir molta gent, i ell els va curar tots, però els manà severament que no el descobrissin. Així es va complir allò que havia anunciat el profeta Isaïes:

Aquí teniu el meu servent, que jo he escollit, el meu estimat, en qui m’he complagut. Posaré damunt d’ell el meu Esperit, perquè porti la justícia a les nacions. No disputarà ni alçarà la veu, no la farà sentir pels carrers. No trencarà la canya esquerdada ni apagarà el ble que vacil·la, fins que faci triomfar la justícia. I les nacions posaran l’esperança en el seu nom.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Un cop més, veiem Crist com a model d’humilitat i de gratuïtat: d’Ell aprenem la paciència en les temptacions, la mansuetud en les ofenses, l’obediència a Déu en el dolor, comprovant d’aquesta manera que el nostre veritable bé és estar a prop d’Ell. Avui en l’Evangeli Jesús compleix les paraules de profeta Isaïes: Ell és el servent de Déu. Però aquest servei serà vers els malalts i els atabalats per la vida. El Fill de Déu esdevé així servidor dels qui pateixen.

• Seguir Jesús requereix de nosaltres una profunda conversió, un canvi en la manera de pensar i de viure, obrint el cor a l’escolta per deixar-nos il·luminar i transformar interiorment, perquè la lògica de Déu és sempre una altra respecte a la nostra.

• Avui dissabte, demanem a Maria, Mare de Déu i Mare nostra, model perfecte, ens ajudi a ser cada vegada més fidels a l’estil de Jesús; és a dir, servidors prou valents per anunciar i denunciar i alhora, ser prou compromesos perquè cadascuna de les nostres paraules vagi sempre acompanyada de gestos concrets i senzills que són, els que a la fi, fan d’aquest món un lloc més humà, més just i més fratern.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: