ESCRIT DEL BLOCDilluns 19 de Juliol 2021

7 consells per meditar en el teu dia a dia

1-3La vida es mou ràpid, i de vegades, pot arribar a ser aclaparadora. Però la meditació és un mètode perfecte per disminuir una mica la pressa i trobar un balanç. Aquí, alguns experts comparteixen consells senzills i trucs sobre com fins i tot els principiants poden iniciar el camí de la meditació, que no solament es tracta de seure a terra i murmurar ‘Om’.

1. Intenta menjar sol

Quan va ser l’última vegada que vas anar a un restaurant per menjar sol? D’acord amb Rebecca Weible, fundadora de Jo Yoga !, menjar sense la companyia d’altres, o sense les distraccions del teu telèfon o tablet, pot generar un veritable sentit de consciència. «Pren-te un temps per gaudir cada mos del teu platerets, des del sabor fins a la textura del menjar», va esmentar. «Aquesta també és una gran manera de controlar les porcions que ingereixes i millorar la digestió».

2. Desconnecta’t i ves a caminar

Algunes vegades, aturar un instant i caminar a l’exterior és la millor forma de desconnectar de el món digital, incloent el teu smartphone, xarxes socials i correus electrònics. Weible recomana notar cada pas que dónes. «Sent com la primera i última part del teu peu colpeja el terra amb cada pas, sent la teva gambada i el teu ritme». Córrer també és una excel·lent manera de aclarir-se.

Quan va ser l’última vegada que vas anar a un restaurant per menjar sol? D’acord amb Rebecca Weible, fundadora de Jo Ioga !, menjar sense la companyia d’altres, o sense les distraccions del teu telèfon o tablet, pot generar un veritable sentit de consciència. «Pren-te un temps per gaudir cada mos del teu platerets, des del sabor fins a la textura del menjar», va esmentar. «Aquesta també és una gran manera de controlar les porcions que ingereixes i millorar la digestió».

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: