ESCRIT DEL BLOC Dimarts 20 de Juliol 2021

2-2 / 3. Intenta fer algunes postures de ioga

Qualsevol persona pot practicar ioga. Aquesta és considerada com una ‘meditació mòbil’, en què es t’anima a estar conscient de cada part del teu cos en cada posi que realitzes, i com et mous d’un posat a una altra.

En el ioga, estàs obligat a concentrar-te en la teva respiració i control muscular, fent-te estar totalment present en el moment, el que representa una clau ideal per a una bona meditació.

4 Desperta de veritat

És clar, tots ens despertem al matí. Però abans d’anar per una tassa de cafè o prendre un bany, Scott Rogers, conseller principal de Innergy Meditation, suggereix que realment despertis abans d’aixecar-se del llit, el que significa seure i mirar al teu voltant. «Observa la il·luminació, la temperatura, com et sents. Tanca o entretanca teus ulls i fes respiracions durant alguns minuts. Mentre ho fas, concentra la teva atenció en les sensacions que experimenta el teu cos mentre respires », diu Rogers.

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: