ESCRIT DEL BLOCDimecres 21 de Juliol 2021

4-3/5. Escriu recordatoris en notes Post-It

Jackie Itzkowitz, co-fundadora de Floating Lotus, explica que no hi ha formes errònies de meditar. Una manera senzilla de fer-ho és utilitzant notes Post-It. «Col·loca una nota al mirall del teu bany per recordar-te pensar en alguna cosa pel que estiguis agraït», suggereix. «Per exemple, el fet que ets capaç de caminar, l’emocionant dia que t’espera demà, o fins i tot el simple fet que ets viu i tens salut. Prendre un temps per estar conscient de les coses que tens i el que t’envolta compte com meditació ».

6. Vigila la teva respiració

Aquest pas és molt senzill i pot realitzés en qualsevol costat. Només has de prendre un moment per seure dret, amb els dos peus al pis i les mans a la teva falda. Tanca els ulls, o deixa’ls oberts. Respira profundament pel teu nas, comptant fins a tres, i exhala també comptant fins a tres. Fes una altra respiració, però ara comptant fins a quatre, i també exhalant en quatre temps. Repeteix la rutina comptant fins a cinc, i augmenta fins on tu vulguis, però tres respiracions són suficients per fer-te sentir menys estressat i més tranquil.

7. Intenta canviar la teva mà dominant

La gran majoria de nosaltres tenim una mà dominant -som destres o esquerrans. Però Scott Rogers aconsella canviar de costat de tant en tant. «Quan vagis a menjar, pren la cullera o forquilla amb la mà contrària a la que utilitzes sempre, i intenta menjar un mos», diu. «Això farà que el procés de menjar sigui més lent i atraurà la teva atenció».

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: