ESCRIT DEL BLOC Dilluns 26 Juliol 2021

Un mosaic que representa el miracle dels pans i els peixos, trobat en una església al costat del Mar de Galilea

Arqueòlegs israelians han trobat, a terra d’una església de l’antiga ciutat de Singlots (a la riba oriental del Mar de Tiberíades), un mosaic que amb tota probabilitat representa el miracle dels pans i els peixos. L’anomenada «església cremada» era un dels set temples cristians de Singlots durant el període bizantí, i va ser arrasada durant la conquesta del lloc pels perses sassànides. Posteriorment, l’any 749, la ciutat va quedar destruïda per un fort terratrèmol que va sacsejar Terra Santa. Segons informa Haaretz, les restes de la «església cremada» van ser descoberts el passat mes de juliol, i datats al segle V segons les ceràmiques i altres objectes trobats en el lloc.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: