PARAULA DE DÉUDijous 29 Juliol 2021

Paraula de Déu

Joan 11,19-27

Molts dels jueus havien vingut de Jerusalem a consolar Marta i Maria per la mort del seu germà. Quan Marta va saber que Jesús arribava, sortí a rebre’l. Maria es quedà a casa. Marta digué a Jesús:

—Senyor, si haguessis estat aquí, no s’hauria mort, el meu germà. Però, fins i tot ara, jo sé que Déu et concedirà tot el que li demanis.

Jesús li diu:

—El teu germà ressuscitarà.

Marta li respon:

—Ja sé que ressuscitarà en el moment de la resurrecció, el darrer dia.

Li diu Jesús:

—Jo sóc la resurrecció i la vida. Qui creu en mi, encara que mori, viurà; i tot aquell qui viu i creu en mi, no morirà mai més. ¿Ho creus, això?

Ella li respon:

—Sí, Senyor: jo crec que tu ets el Messies, el Fill de Déu, el qui havia de venir al món.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Abans de ressuscitar Llàtzer, Jesús diu a Marta aquestes paraules que són per a tots els seus seguidors un repte decisiu: «Jo sóc la resurrecció i la vida: qui creu en mi, encara que mori viurà … Ho creus, això?»

• Hi ha en nosaltres un desig insaciable de vida. Ens passem els dies lluitant per viure. Posem les nostres esperances en la ciència i, sobretot, en la medicina, volent perllongar aquesta vida biològica, però sempre arriba una última malaltia de la qual ningú ens pot curar.

• En aquest afany, potser no ens parem prou a pensar que la nostra existència és un do; jo no he fet mèrits per venir a aquest món. Assaborim llavors aquesta gràcia rebuda i visquem la nostra existència des de l’alegria de l’oportunitat.

• Podem experimentar des de la llibertat els esdeveniments que van succeint dia rere dia i, malgrat dubtes i foscors, els cristians tenim Jesús, Senyor de la vida i de la mort. Només en ell busquem llum i força per lluitar per la vida i per enfrontar-nos a la mort. Només en ell trobem una esperança de vida més enllà de la vida.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: