REFLEXIÓDijous 29 Juliol 2021

 Tenir misericòrdia

Per assemblar una mica al de Déu, el nostre amor misericordiós, ha de ser més gran que el nostre pecat, més forta que la debilitat de l’altre i superior a la justícia humana.

La misericòrdia és tan important, que Déu la prefereix als sacrificis. Perdonant mútuament creixem espiritualment i arribem cada dia més a prop d’Ell.

En diversos moments a l’Evangeli, Jesús ens demana ser bondadosos i compassius uns envers els altres. Ell sap del seu valor i que servirà per a nosaltres com a passaport al Paradís.

Qui ja va practicar la misericòrdia, sap dels seus efectes en el nostre cor: pau interior i alegria vertadera.

Qui té un cor misericordiós porta l’amor de Déu al món i es torna porta del cel per a molts pecadors.

Tenir misericòrdia és testimoniar la bondat de Déu que, a través de nosaltres, segueix buscant a qui més necesite

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: