PARAULA DE DÉU Dimecres 28 Juliol 2021

Paraula de Déu

Mateu 13,47-53

Jesús va dir a la gent:

–També passa amb el Regne del cel com quan tiren una xarxa a l’aigua i la xarxa arreplega tota mena de peixos. Un cop plena, la treuen a la platja, s’asseuen, i recullen en coves els peixos bons i llencen els dolents. Igualment passarà a la fi del món: sortiran els àngels i destriaran els dolents dels justos, i els llançaran a la fornal ardent; allà hi haurà els plors i el cruixit de dents. ¿Ho heu entès, tot això?

Li responen:

–Sí.

Ell els diu:

–Doncs bé, tot mestre de la Llei que s’ha fet deixeble del Regne del cel és semblant a un cap de casa que treu del seu tresor coses noves i coses velles.

Quan Jesús hagué acabat de dir aquestes paràboles se’n va anar d’aquell lloc.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• El text convida a fer tria, a escollir, a optar, a pitjar el “play” de la vida espiritual en definitiva.

• En un món en constant canvi a vegades sembla que la gent d’església només tenim “coses velles” per oferir. Així i tot, caldria veure en aquestes coses velles allò que hi ha d’original, en tant que ens remet a allò originari o “autèntic”, perquè aquesta és la font de la creativitat i la novetat.

• No ens enganyem. Després d’aquesta secció de l’evangeli ens trobem amb el rebuig i la incomprensió de Jesús pels seus contemporanis. Apostar per l’evangeli, posar en marxa la vida espiritual, cercar i viure’s des del tresor de la vida en Déu porta complicacions i conflicte.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: