REFLEXIÓDimecres 28 Juliol 2021

 SER TESTIMONIS I ANUNCIADORS DE L’EVANGELI (Cf. Mc 16,15)

Anunci i Servei: són dues accions que no poden ser practicades per separat, per qui vol ser emissari de l’amor.

Va ser l’exemple que Jesús ens va deixar abans d’enviar-nos en missió com anunciadors de la Bona Nova.

Els seus ensenyaments tenen autoritat perquè venen després de l’exemple: que us estimeu com jo us he estimat; no vaig venir a ser servit, sinó a servir; si jo, el Mestre i Senyor, els vaig rentar els peus …, etc.

Siguem anunciadors i testimonis de l’Evangeli primerament amb fets concrets, després amb paraules.

Actuar abans de parlar, fer que el nostre testimoni sigui veritable. De fet, seran els altres que donaran testimoni sobre el nostre amor i serà Déu que donarà testimoni al nostre favor.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: