ESCRIT DEL BLOC Divendres 30 juliol 2021

De vegades sensible, de vegades provocatiu, però sempre encoratjador, Arnold guia als lectors a portar una vida a semblança de Crist, enmig de les pressions i tensions de la vida moderna.

SOBRE EL LLIBRE

De vegades sensible, de vegades provocatiu, però sempre encoratjador, Arnold guia als lectors a portar una vida a semblança de Crist, enmig de les pressions i tensions de la vida moderna. Potser el més difícil de seguir Crist és convertir les nostres bones intencions en fets. Crist ens crida i anhelem respondre al seu anomenat, però una vegada i una altra vam fallar en la nostra determinació. És possible els deixebles avui?

Moltes seleccions en aquest llibre ofereixen respostes a necessitats o problemes específics. Altres aborden temes més amplis com el sofriment al món, la salvació i la vinguda de el regne de Déu. Però totes són plenes de convicció i compassió, donant nova esperança als que es troben sols o desanimats en la recerca diària de seguir Crist.

La meva opinió com a resum

Per a mi Discipulado, representa una guia cristiana incisiva i inspiradora. És un clar anomenat cap a alts ideals espirituals.

Discipulado

Comentari del llibbre de Johann Heinrich Arnoldo.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: