ESCRIT DEL BLOC DDivendres 6 d’Agost 2021

POTS CONFIAR EN LES PROFECIES BÍBLIQUES

*La nit de l’atac, els babilonis estaven celebrant un gran banquet. Se sentien segurs perquè estaven  protegits per una immensa muralla i un riu. Fora de la ciutat, Cir i els seus homes cavaven un canal per desviar l’aigua del riu. El nivell del riu va baixar fins al punt que els soldats el van poder travessar a peu. Però, com aconseguirien traspassar la muralla de la ciutat? Tal com estava predit, les portes de Babilònia  s’havien quedat obertes, així que l’exèrcit va conquerir la ciutat sense haver de lluitar.

a) Què va predir Isaïes sobre el futur de Babilònia? b) Com s’ha complert aquesta profecia?

Isaïes va predir que, amb el temps, ningú viuria a Babilònia. Va escriure: «Mai més no serà habitada ni poblada de generacions en generacions» (Isaïes 13:20). S’ha complert aquesta profecia? Actualment, al lloc on estava situada Babilònia, uns 80 quilòmetres al sud de Bagdad (Iraq), només hi queden ruïnes. No hi viu ningú. Jehovà va escombrar Babilònia amb «l’escombra de la destrucció» (Isaïes 14:22, 23). *

 Les ruïnes de Babilònia

*Per què podem confiar en les promeses de Déu?

El fet que ja s’hagin complert moltes profecies bíbliques ens dona confiança en el que la Bíblia diu sobre el futur. Podem estar segurs que Jehovà complirà la seva promesa de fer de la terra un paradís (llegeix Nombres 23:19). Tenim «l’esperança de la vida eterna que Déu, qui no pot mentir, va prometre fa molt de temps»

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: