ESCRIT DEL BLOC DDijous 12 d’Agost 2021

Els vincles que

incorporen a altres persones.

En un període com el que estem vivint, si alguna cosa ha adquirit particular rellevància són els vincles que ens incorporen a altres persones. I és a dir aplicable no només al nostre cercle més íntim, com bé tenen la possibilitat de ser la parella, els parents o els amics més propers, sinó a més a aquestes persones que encara no són tan especials per a nosaltres mateixos i ens fan sentir bé

A diferència d’altres llaços que mantenim i que ja ens vénen donats com tenen la possibilitat de ser els parents, els amics s’escullen. Hem de saber com enfortir uns lligams més que altres segons la meditació personal que fem sobre la qual cosa ens uneix a certes persones actualment Ara bé, no tot el tipus de col·laboracions amistoses que establim amb altres persones són profitoses; en diverses pot ser que ens equivoquem en la nostra elecció. Aquesta és una de les enormes preocupacions de la filosofia a partir de temps immemorials, ja que cap som illes, i hem de aliar-nos amb altres persones a les que reconeixem com a equivalents, però a més com diferents, per dur a terme canvis al planeta real o arribar a convenis que ens permetin subsistir i créixer material i espiritualment.

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: