ESCRIT DEL BLOCDissabte 14 d’Agost 2021

3-3 Els vincles que ens incorporen a altres persones.

Stevens van analitzar les interrelacions de gairebé 2.000 adults amb edats compreses entre els 40 i els 85 anys, trobant que en lloc de 3 com esmentava el filòsof, eren 4 els tipus que hi ha d’amistat:

Aquesta classe d’unions «no eren reemplaçables i es distingien bastant de forma fàcil de les de mers coneguts».

L’amistat independent: En aquest sentit, «tendien a eludir entaular amistats properes o duradores i deixar que les situacions vitals posessin la fi a les seves interrelacions de companyonia».

L’amistat ‘incondicionalment «Generalment, aquest conjunt d’individus busca més socialitzar aprofundir a un grau emocional». I aquesta és, clarament, les que els estudiosos van identificar com la més comuna i que més engloba, ja que amics de veritat o exigents es posseeixen pocs, i finalment tot acaba sent un conglomerat de gent amb la qual ens portem bé sense aspiracions de forjar una interacció excessivament intensa.

A el conèixer bé i tenir en ment aquesta categorització de les amistats, tenim la possibilitat d’actuar a causa de la qual cosa i saber enrobustir uns llaços més que altres segons la meditació personal que fem sobre la qual cosa ens uneix a aquelles persones actualment.

En conclusió, el més sorprenent de l’amistat o de les interrelacions de companyonia que emergeixen de manera intencionada o fortuïta és que en cap instant es mantenen fixes, sinó que maduren, s’adapten i es reconfiguren diàriament des de les eleccions que prenem, ja que no tenim la possibilitat de caure bé a tot el planeta ni estar amb algunes persones alhora. I encara que sigui difícil decantar-se per una o altra alternativa, finalment contínuament prevalen aquests amics amb els que de veritat tenim una connexió intensa i íntima, una forma semblant de veure el planeta i contestar davant d’ell; ja que hi ha bastants persones divertides amb les que vam passar bons moments, emperò finalment la qual cosa tots requerim i busquem és algú amb qui créixer a grau personal i superar els esforços de la vida.

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: