L’ESTIMAT AMIC P.JOSEP CODINA. CMF ENS A DEIXAT

1934-2021

Estimat Josep, diuen que algunes vides estan unides a través del temps per un crit molt antic. Si és així, tu i jo estem units per aquella terra que em vas ensenyar a estimar, Terra Santa. Estic convençut que tornarem a coincidir en el temps i caminarem junts per l’hort de les oliveres “Getsemani.”
Això vol dir que aquest adéu és a un temps, un adéu mil·lenari i també el preludi d’un adéu que sens dubte també vindrà.

Però si m’equivoco, i no ens tornem a veure, recorda que la teva ànima i la meva estan destinades a estar juntes i sens dubte tornaran a trobar-se en una altra vida.

No et dic adéu Josep, perquè estic convençut que tornarem a coincidir en el temps. Mentrestant, estem junts sempre que rellegeixo quelcom de Terra Santa.

A l’ arribar el traspàs sols es tracta de deixar un dolç record i tu ho has fet amb escreix. La nostra amistat i el teu record em reconforten l’ànima, estimat Josep.
Que descansis en pau.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: