ESCRIT DEL BLOCDiumenge 22 d’Agost 2021

Donar testimoni de la nostra fe en la vida de cada dia

La fe en l’amor de Déu no pot quedar tancada en la interioritat de cadascú, com molt bé explica Sant Pau: “I tot això és obra de Déu, que ens ha reconciliat amb ell mateix per Crist i ens ha confiat a nosaltres aquest servei de reconciliació” (2Co, 5,18). Així, confia a cada cristià la gran responsabilitat de donar testimoni de l’amor de Déu per les seves criatures. Com? Tot el nostre comportament hauria de fer creïble aquesta veritat que anunciem. Jesús va dir clarament que abans de portar l’ofrena davant l’altar, hem de reconciliar-nos amb el nostre germà o germana, si ells tinguessin alguna cosa en contra nostra (veure Mt 5, 23-24). I això és vàlid, en primer lloc, dins les nostres comunitats: famílies, grups, associacions, esglésies… És a dir, que estem cridats a enderrocar totes les barreres que s’oposin a la concòrdia entre les persones i els pobles.

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: