PARAULA DE DÉUDiumenge 22 d’Agost 2021

Paraula de Déu

Joan 6, 60-69

Molts que fins aleshores havien seguit Jesús van dir:

– Aquest llenguatge és molt dur. ¿Qui és capaç d’acceptar-lo?

Jesús, sabent que els seus deixebles murmuraven de tot això, els digué:

– Això us escandalitza? Doncs què direu quan veureu el Fill de l’home pujant on era abans? És l’Esperit qui dóna vida; la carn no serveix de res. Les paraules que jo us he dit són Esperit i són vida. Però entre vosaltres n’hi ha alguns que no creuen.

Des del principi, Jesús sabia qui eren els qui no creien i qui l’havia de trair. I afegí:

– Per això us he dit que ningú no pot venir a mi si no li ho concedeix el Pare.

Des d’aquell moment, molts dels seus deixebles es van fer enrere i ja no anaven més amb ell. Llavors Jesús digué als Dotze:

– ¿També vosaltres em voleu deixar?

Simó Pere li respongué:

– Senyor, a qui aniríem? Tu tens paraules de vida eterna, i nosaltres creiem i sabem que tu ets el Sant de Déu.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• El llenguatge de Jesús s’expressa en paraules i en obres. La seva vida anuncia l’amor del Pare per tots nosaltres, el seu desig de relacionar-se i, que li permetem, amb la nostra vida, fer-se present en el món.

• Això és rebre’l i agrair-lo, i buidar-nos del que d’Ell ens separa per deixar-nos omplir d’Amor per donar-nos tot donant-lo.

• Quantes vegades, malgrat que ens impressionen agradablement les paraules que escoltem de Jesús i l’estimació que revelen; a l’hora de decidir-nos per aquesta nova vida, percebem que ara no està de moda, que serà necessari fer renúncies per anar descobrint la Vida, i ens fa por o mandra el canvi que ens demana i, ens fem enrere?

• Jesús es va quedant sol, el seu missatge no convenç, ens sembla dur i exigent i optem pel camí més fàcil, fugir i tornar a la nostra zona de confort.

• En la intimitat de la pregària ens pregunta: “També tu em vols deixar? Com ressonen en el meu cor aquestes paraules d’interrogació, de dubte, de tristesa i d’anhel per la meva resposta?

• Demanem que l’Esperit ens inspiri la resposta convençuda de Pere: “Senyor, a qui aniríem, si creiem i sabem que ets el Sant de Déu?

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: