ESCRIT DEL BLOCDimarts 24 d’Agost 2021

2-4Beneficis que la meditació aporta a la nostra salut

Millora la cognició

Investigadors coincideixen que una excel·lent forma perquè els professionals augmentin les seves probabilitats de tenir èxit és practicar la meditació com a part de la seva rutina diària. Estudis han revelat que la meditació, tant transcendent com conscient, milloren les estratègies per resoldre problemes i prendre decisions, el que pot oferir un canvi favorable a les nostres vides.

Estabilitza el nostre estrès

L’estrès és la resposta de el cos a les adversitats imprevistes. Trobar amenaces augmenta el nivell de cortisol, que és l’hormona de l’estrès, i activa el sistema nerviós autònom, que és responsable de les respostes que tenim per lluitar o fugir d’una situació. Diversos estudis neuronals revelen que les persones que mediten regularment tenen nivells més baixos de cortisol en els seus cervells, el que explica la seva gran resistència i naturalesa perspicaç.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: