ESCRIT DEL BLOC DDijous 26 d’Agost 2021

4-4 Beneficis que la meditació aporta a la nostra salut

4. Millora la salut emocional i el benestar

Altres estudis han demostrat que la meditació millora l’autoimatge i autoestima. Quan meditem, obtenim una imatge clara de la nostra ment i descobrim quins són els pensaments que impulsen o afecten les nostres emocions i accions en determinat moments.

Una investigació va revelar que la meditació regular disminueix la probabilitat de desenvolupar depressió i trastorns relacionats amb l’estat d’ànim (Cahn, Jain i Walsg, 2015). A més, algunes pràctiques de meditació que també promouen el pensament positiu podrien millorar la salut emocional general d’una persona, van afirmar els investigadors.

5. Augmenta el nivell d’atenció

Has notat com la meditació et absorbeix en el moment? La consciència plena arriba naturalment quan meditem i arribem l’estat de fluïdesa, on la nostra ment està en completa harmonia amb ella mateixa. Un estudi sobre els efectes d’un curs de meditació de vuit setmanes va descobrir que les persones que havien practicat la meditació de manera habitual havien augmentat la seva atenció i capacitat de concentració. Fins i tot, les persones que van meditar durant períodes curts van mostrar més concentració que les persones que no van meditar en l’absolut (Baine, Jha i Krompinger, 2007).

Via Positive Psichology

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: