ESCRIT DEL BLOCDimecres 15 de Setembre 2021

4-5Assetjament escolar

tipus d’assetjament que passa en un entorn educatiu

Exclusió social

Agrupa les conductes d’assetjament escolar que busquen excloure de la

participació a l’infant assetjat. El «tu no», és el centre d’aquestes conductes amb les que el grup que assetja segrega socialment a l’infant. A l’menystenir, tractar-ho com si no existís, aïllar, impedir la seva expressió, impedir la seva participació en jocs, es produeix el buit social en el seu entorn.

Intimidació

Agrupa aquelles conductes d’assetjament escolar que persegueixen acovardir, acoquinar, apocar o consumir emocionalment a l’infant mitjançant una acció intimidatòria. Amb elles les que assetgen busquen induir la por en el nen. Les seves indicadors són accions d’intimidació, amenaça, fustigació físic intimidatori, assetjament a la sortida de el centre escolar.

Amenaça a la integritat

Agrupa les conductes d’assetjament escolar que busquen acovardir mitjançant les amenaces contra la integritat física de l’infant o de la seva família, o mitjançant l’extorsió.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: