ESCRIT DEL BLOCDiumenge 19 de Setembre 2021

Oferix als teus clients un servei

d´atenció profesional i eficaç.

Després d’anys de telemarketing agressiu i serveis d’atenció al client poc eficaços, tant empreses com consumidors tenen una imatge errònia del que aquest servei pot aportar ja que per a la gran majoria de les persones una mala experiència perdura en la memòria molt més que una bona i, de fet, fan falta moltes experiències positives per oblidar una negativa.

Aquesta és la raó per la qual sempre tractem d’explicar el que és i el que no és el servei que oferim. A grans trets, podem definir-ho de la següent manera:

El que NO és un servei d’atenció de trucades:

• Teleoperadores que atenen les trucades d’un nombre il·limitat d’empreses indistintament en un entorn poc corporatiu i prou sorollós.

• Personal totalment alié a l’empresa i que, en general, és tan evident, que genera rebuig en els clients.

• Un procés que serveix només per a rebre trucades però que no sol tenir capacitat ni interès per a atendre consultes.

• Servei lligat completament a un guió i que si la consulta no quadra en el guió la desestima o la deixa sense resoldre.

• Una barrera per a evitar donar-li informació als usuaris però amb la impressió de que han sigut atesos.

El que SÍ és un servei d’atenció de trucades:

• Un equip professional format exclusivament per a una empresa.

• Operadors que malgrat ser externes un client un client les percebi com un membre estàndard de l’empresa.

• Un departament per a resoldre els dubtes i, de ser massa especialitzada, si no es pot resoldre es troba la manera o la persona que sí pot.

• Un servei on redireccionar no solament línies telefòniques sinó emails de contacte per a atendre a totes les consultes.

• Un primer contacte de qualitat amb l’empresa amb l’objectiu d’ajudar als clients i millorar la imatge de la companyia.

I en general tot el que li demanaries a un servei extern a l’hora de confiar en la recepció de les trucades d’una forma professional, personalitzada a la teua empresa i eficaç. En AEI treballem cada dia per a desmuntar molts anys de males experiències al telèfon tant de clients com a d’empreses.

Preguntes freqüents

Una secretària virtual és una professional que li ajudés a gestionar tot su treball de manera eficaç sense necessitat que es trobi present físicament. Aquestes persones, li van a facilitar su treball en tots els aspectes, ja que no haurà de preocupar-se més de les trucades que rep o si mancada a la cita amb un client, ja que aquesta persona l’hi recordarà a tot moment.

Les telesecretarias que li oferim en la nostra empresa, són molt qualificades per a aquest tipus de treballs, donant-te un servei de qualitat, atenent a les seves trucades de forma educada, amb coneixements i prenent notes de tot l’important que s’ha parlat en aquesta trucada. Aquestes professionals treballen des de la nostra centraleta pel que no haurà de comptar amb un lloc més dins de su empresa, ni tampoc haurà de gestionar les despeses de la contractació d’una persona física, alguna cosa que pot anar-se-li pels núvols. Aquests serveis són molt econòmics, reduint costos per a su empresa, alguna cosa que agrairà posat que una vegada comprovi l’efectivitat del treball de les nostres secretàries virtuals online, sempre voldrà tenir una a su disponibilitat.

Quines funcions realitza una secretària virtual online?

Les funcions que pot realitzar una secretària virtual online són múltiples, ajudant-te a tot moment a delegar treballs perquè pugui centrar-se en uns altres de major importància. Un dels treballs més habituals d’aquestes persones especialitzades és la recepció de trucades de clients o empreses que desitgen posar-se en contacte amb vostè. Aquesta professional telesecretaria informarà de tot el necessari als usuaris que hagin anomenat, resolent els seus dubtes, i si fes mancada anotant totes les dades que se li ha facilitat. Aquestes anotacions aniran més endavant al seu correu o dispositiu mòbil, informant-li de tots els moviments de su agenda. Entre altres treballs trobarà aquest últim, l’organització de l’agenda, aconseguint d’aquesta manera que su temps estigui millor utilitzat, dedicant-se al que de debò importa.

La secretària personal també té la possibilitat de fer comprovacions en su correu, responent a clients tant per aquest mateix mitjà o per trucada telefònica, com també pot transformar fax que hagi rebut per a su empresa, perquè pugui llegir-ho immediatament en su mòbil.

On oferir servei de tele secretaria?

El nostre servei de secretària virtual s’ofereix a tot Catalunya ja que es tracta d’un servei remot íntegrament, podent estar vostè treballant des de casa però tenint els beneficis d’una secretària personal que li ajudi a gestionar su agenda i les seves trucades. El servei de telesecretaria opera des de la nostra centraleta general, en la qual disposem d’un sistema informàtic d’última generació, per poder oferir-te un servei professional en tots els sentits. Des d’aquí el nostre personal físic rebrà les trucades que tingui en su empresa, com també podrà realitzar les trucades oportunes per concertar una cita, obtenir informació d’una empresa i fins i tot tancar acords amb clients. Tots aquests moviments podràs controlar-los per mitjà de la nostra plataforma, en la qual podràs a més enviar missatges al nostre personal, indicant alguna prioritat en les trucades, o si desitja que li reenvíen al correu electrònic qualsevol dels que hagi rebut.

Pere Codina i Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: