ESCRIT DEL BLOCDimecres 22 de Setembre 2021

Els intocables

I aquí va pel món amb el posat de creure intocable, amb els aires d’aquí se sent a recer De tota crítica, com protegit per un espai envoltat escèptic, per un escafandre Invisible que atura tota mala paraula dit o simplement pensada. Més enllà d’aquest àmbit protector, la maldiença Es desplega ferotge i cruel, sense, però, que aquesta gent protegida sent senti afectada pel més petit exquisit. Es creu de debò intocable. Desdeny en qualsevol crítica. Es pensen que tot ho fan bé. No et dolent que sigui dit que també fan coses mal fetes. U és que són boigs de rematats? O potser d’una astúcia finíssima. Qualsevol d’aquestes raons, que altra banda mai no van soles ens poden fer pendre aquell Aquell caminar tan grotesc de globus amb potes.

Pere Codina Gironella

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: