ESCRIT DEL BLOCDijous 23 de Setembre 2021

Un viure gris

Si pensem en les vegades que el mateix Déu ens diu en les escriptures que no tinguem por, que és ell, ens estranyarà que hi hagi encara qui es val de la por que fa els altres per anar vivint sense complicacions. No és cap fantasia rara, aquesta: hi ha gent que viu tranquil·la gràcies a la poca fa. No cal que vociferi, què bravategi, potser fins pot mig somriure , que, si de debò fa por, poca gent gosarà contradir-lo ben poca s’ha treballarà a posar-se en les seves coses.

L’estratègia de la por, si no estalvia de maldecaps!

Ben manada, és garantia d’una vida que potser ningú no aprovarà, però que ben pocs s’aventuren a contradir o a corregir. Cal dir tanmateix que la vida que recolza en la por ha de ser una vida ben grisa.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: