ESCRIT DEL BLOCDivendres 24 de Setembre 2021

Avui, aturem-nos!

Per Maria del Mar Albajar. Dc

Avui és un nou dia. Els missatges incrementen la sensació de desbordament i por. La resposta normal és posar-nos a córrer (però on?) o tancar-nos. 

I avui em proposo aturar-me. Buscar una estona (o més) en el meu dia, i respirar a fons i deixar-me sostenir per la terra que em recolza. Déu, la força de la Vida ens sosté des de baix, des de dins. Déu sempre ha estat amb els petits, amb la gent senzilla, actuant en la història des de baix, donant forces des de baix. Avui, busco un moment per respirar i “baixar”dins meu, deixar anar la tensió i descansar en aquest ara que m’abraça. Si, em pot ajudar imaginar-me sentir-me abraçada. La Vida és molt més granque jo, deixar-me sostenir per Ella una estona (o més) al dia m’ajudarà a descansar i carregar les piles de l’amor i de la vida. Des d’aquí tornaré a començar i estaré més a prop de les persones que estan patint més.

Avui, aturem-nos un moment! I veurem que juntes, junts, ens en sortirem!

Per Maria del Mar Albajar. Dc,

a Des de Sant Benet 18/03/2020

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: