PARAULA DE DÉUDilluns 27 de Setembre 2021

Paraula de Déu

Lluc 9,46-50

Els deixebles començaren a preguntar-se quin d’ells era el més important. Jesús, que coneixia els pensaments del seu cor, va agafar un infant, el posà al seu costat i els digué:

—Qui acull aquest infant en nom meu, a mi m’acull, i qui m’acull a mi, acull el qui m’ha enviat, perquè el més petit de tots vosaltres, aquest és el més gran.

Aleshores Joan li digué:

—Mestre, n’hem vist un que es valia del teu nom per a treure dimonis i hem mirat d’impedir-ho, perquè no és dels qui vénen amb nosaltres.

Jesús els respongué:

—No ho impediu. Qui no està contra vosaltres, està amb vosaltres.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Hi ha una lògica del cap i una lògica del cor. Hi ha la lògica dels homes i la lògica de Déu. Encara que siguin lògiques, no necessàriament coincideixen. El cor te raons que la intel·ligència no comprèn. El pensament de Déu està tant lluny del pensament dels homes com el cel de la terra.

• La nostra lògica està impulsada pels desitjos i frenada per les pors. Aquesta és la nostra lògica: desitjos de grandesa, pors d’humiliacions. Pensem en nosaltres mateixos, el nostre bé, el nostra benestar. És la lògica de l’ego.

• Déu està motivat per l’amor. La lògica de l’amor és la entrega, és el bé de l’estimat. No hi ha narcisisme, no hi ha egoismes. Tot és entrega fins a donar-se: aquest pa és el meu cos entregat, la meva sang vessada per vosaltres. L’amor fins el final.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: