ESCRIT DEL BLOCDijous 30 de Setembre 2021

OBRIR EL COR I ELS BRAÇOS A QUI DEMANA AJUT

El guariment miraculós de la filla de Jairo ens ensenya que el camí del Senyor acull tothom: “ningú ha de sentir-se com un intrús, una persona que se n’aprofita o algú que no hi té cap dret”. Per accedir al cor de Jesús només hi ha un requisit: sentir-se necessitat de guariment i fiar-se d’Ell. Us pregunto: cadascú de vosaltres se sent necessitat de guariment? De qualsevol cosa, de qualsevol pecat, de qualsevol problema? I, si sent això, té fe en Jesús? Són els dos requisits per a ser guarits, per a tenir accés al seu cor: sentir-se necessitats de guariment i fiar-se d’Ell.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: