ESCRIT DEL BLOCDivendres 1 d’Octubre 2021

Avui, ànims!!
Per Maria del Mar Albajar. Dm,

Comencem un nou dia! les notícies segueixen sense ser bones i sobretot el nostre personal sanitari està esgotat.

Avui, però, ànims!! ànims per avui, només per avui, per aquest nou dia!! tant dolenta com el Covid 19 és la por que ens tanca, ens deprimeix i ens fa tenir actituds poc solidàries. 

Avui tenim una gran tasca: mantenir el ànims, fer al menys una cosa que ens faci molt il.lusió, i animar o acompanyar amb tot l’amor els altres. Sobretot els que ho estan passant pitjor.

Avui traiem la tendresa de l’armari els qui l’havíem deixat per ocasions especials. Justament ara és l’ocasió especial. 

Traiem el bon humor del calaix els qui l’havíem guardat. Ara és el moment de fer-lo servir.

Traiem el candau al perdó, i comencem a fer-lo a servir amb nosaltres mateixes. Perdonem-nos si tenim por, si ens angoixem, si ens enfadem…  és clar!! si sempre ens espanta el que és nou, és normal que aquesta situació ens faci por! Perdonem-nos, perdonem… i, 

Traiem la confiança de l’arxiu. Ara és el moment de confiar. La Vida està de part nostra. La Vida viu en els arbres, les plantes, els animals i en tots els éssers vius. Una Vida que és més gran i forta que el Covid 19. I la Vida vol viure, vol que tinguem Vida i Vida en abundància. La Vida està dins nostre. I està de part nostra. Posem-nos de part de la Vida.

Avui, ànims! Juntes, junts, ens en sortirem!

Des de Sant Benet 17/03/2020

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: