PARAULA DE DÉUDilluns 11 d’Octibre 2021

Paraula de Déu

Lluc 11,29-32

S’anava reunint encara més gent, i Jesús començà a dir:

–La gent d’aquesta generació és dolenta: demana un senyal, però no els en serà donat cap altre que el de Jonàs. Perquè així com Jonàs va ser un senyal per a la gent de Nínive, també el Fill de l’home ho serà per a aquesta generació. El dia del judici, la reina del país del sud s’alçarà per condemnar els homes d’aquesta generació, perquè ella va venir de l’altre cap de món per escoltar la saviesa de Salomó; i aquí hi ha alguna cosa més que Salomó. El dia del judici, els habitants de Nínive s’aixecaran per condemnar la gent d’aquesta generació, perquè ells es van convertir quan Jonàs els predicà; i aquí hi ha alguna cosa més que Jonàs.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• Aquest temps de pandèmia m’ha possibilitat converses ben profundes i una expressió que he sentit més d’un cop -i de dos i de tres- ha estat un “Déu dirà”.

• Jo mateixa vaig dir-la algun cop, fins que vaig comprendre que Déu ja estava “dient”, Déu ja està parlant. Alt i clar.

• Hi ha tantes històries i experiències potents com persones. I encara no conec cap -persona- que aquesta situació no hagi trasbalsat la seva vida: de fora cap endins -inicialment-, però encara més interessant és descobrir la transformació de dins cap enfora que molts estan/estem experimentant.

• És, pot ser, aquesta pandèmia un “senyal prodigiós” o, dit d’una altra manera més amable, una oportunitat meravellosa de canvi, de conversió. A cadascú ens portarà per camins diferents, però ja sentim la veu del profeta travessant la nostra Nínive, estem dejunant d’aplecs i d’abraçades, fent dols d’estimats que han mort en soledat, seiem a les cendres d’unes rutines incòmodes que ens allunyen i ens fan desconfiar…

• Ara pot ser l’hora.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: