PARAULA DE DÉU Dimarts 26 d’Octubre 2021

Paraula de Déu

Lluc 13,18-21

Jesús deia:

–A què s’assembla el Regne de Déu? A què el compararé? És com un gra de mostassa que un home va sembrar en el seu hort. Va créixer i es va fer un arbre, i els ocells del cel van fer niu a les seves branques .

I digué encara:

–A què compararé el Regne de Déu? És com el llevat que una dona va posar dins tres mesures de farina, fins que tota la pasta va fermentar.

Alguns pensaments sobre el passatge d’avui

• El Regne de Déu no és un territori sinó la manera de fer de Déu. Així, quan Jesús proclama que el Regne de Déu és a prop, està dient que està a punt de realitzar-se la manera de fer de Déu, el regnat de Déu.

• Però vet aquí que Jesús predicava el Regne de Déu i els deixebles van predicar Jesús. En Ell havien vist la plenitud del Regne. Només cal recordar el sermó de sant Pere el dia de Pentecosta. De fet, Jesús hi apuntava indirectament en dir que la seva voluntat era fer la voluntat del Pare. Ell era la manera de fer del Pare.

• Amb aquesta intuïció podem acollir les dues paràboles d’avui sobre el Regne en clau Jesús. Jesús va ser sembrat com una llavor petita, va créixer fins arribar a ser un arbre i nosaltres, els ocells, hem fet niu a les seves branques.

• Igualment quin millor llevat escampat dins la massa per fer apujar el regnat de Déu. El contacte amb Jesús contagia Regne. Amén.

Autor: LA VIDA EN UN BLOC

Aquest Bloc, vol ser útil per a la reflexió, i aprofundir, mitjatzant els seus escrirts,comentaris,i vivències per a posar-nos al dia. Convido a llegir-los.
I trobareu un conjunt d’escrits que he anant recopilant i que ens poden ajudar en la formació permanent. 
Pere Codina Gironella,nes autor de quatre llibres, “1er,2,i 3er,de Religió “Editorial Vicens Vives, una guia de Terra Santa. “Vivències de un Gironí a Terra Santa” i dos llibre de “Protocol en l’Administracio Publica “ i “Protocol Empreserial”.
Pere Codina i Gironella, esta llicenciat amb Ciències de l’Informacio,Relacions Públiques, i Màster en Protocol Institucional iEmpreserial. Fou un dels responsables en el Protocol del JJOO de Barcelona 92. Ostenta el DEI per exercir de professor de religió en l’escola Bell-lloc del Pla de Girona,
i el perquè d’aquest bloc i els seus escrits …….. Els meus ulls ja no saben sinó contemplar dies i sols perduts. Com sento rodar velles tartanes per rials de Sinera ! Al meu record arriben olors de mar vetllada per clars estius.Perdura en els meus dits la rosa que vaig collir.I als llavis, oratge, foc, paraules esdevingudes cendra. Salvador Espriu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: